Daar gaan we dan!

Het begint lekker op gang te komen hier, ik heb echt een heerlijke week achter de rug!

2 leuke optredens gehad, eentje in de mooie en goed gevulde Jubileumzaal van Musis Sacrum (waar ik een eigen kleedkamer had met een vleugel!) en de andere op het winterfestival Phonq*. Daar heb ik 3 korte voorstellingen gespeeld op 1 avond waarvoor ook zelf parade gemaakt moest worden, dus op de mensen af en zelf kaartjes verkopen. Een ontzettend leuke ervaring!

Verder eindelijk weer met mijn band gerepeteerd, wat was het fijn! We hebben hard verder gewerkt aan een aantal nummers, waaronder een nieuwe. Dankjulliewel Mark, Bram, Florian en Bub!

Dan nog meer goed nieuws: ik heb een te gekke locatie gevonden voor de cd release! Idee├źn worden verzameld, plannen worden gesmeed…. daar gaan we dan!