Media

Recensie van VPRO 3voor12 over het cd release concert:

Schijnbaar moeiteloos weet ze verschillende emoties over te brengen. Haar wat getinte geluid met een klein hees randje geeft daarbij nog een extra laag aan de goed gezongen nummers. Het enthousiaste publiek heeft merkbaar plezier gedurende de hele set. Het zijn mooie nummers, waarvan we er één of twee als juweeltjes mogen bestempelen. Een fijn debuut.   

….lees hier het hele artikel.

 

Recensie van VPRO 3voor12 over het album Moving On:

You’re Still Mine is een mooie afsluiter van dit album. Ook hier laat ze haar stem mooi tot zijn recht komen en dit nummer is zonder twijfel mijn persoonlijke favoriet. Het gitaarspel is prachtig, het nummer vrij simpel maar erg mooi. Het album is zeker een aanrader. Een goede zangeres met een goede band, de formule voor een goede plaat.    

….lees hier het hele artikel.

 

Recensie van MusicFromNL over het album Moving On:

De jonge Aniek valt op met haar fijne stemgeluid, dat het ene moment sprankelend en fris is en het andere moment een tikje dramatisch en rauw. Ze schrijft vlotte liedjes die direct lekker in het gehoor liggen. Aniek Maren mag trots zijn op dit debuut. Het is een album geworden waarmee ze ongetwijfeld de deuren opent naar een groter publiek en meer optredens.

….lees hier het hele artikel.