Klankenkoorts

Wat een mooi, intens en bijzonder weekje heb ik achter de rug…. Klankenkoorts bij Kampeerterrein De Lievelinge
Muziek gemaakt, nieuwe nummers geschreven, bijzondere mensen ontmoet, fijne gesprekken gevoerd, verhalen gedeeld, inspiratie opgedaan, tijd voor mezelf gehad, samen gezongen en gedanst onder de bomen en als afsluiter eindelijk weer eens opgetreden en alle nieuwe muziek van iedereen beluisterd in de prachtige Spiegeltent….
Ik ga jullie en dit alles nooit vergeten! ♥️

YouTube video Podium Kabam

Vlak voordat deze vreemde nieuwe wereld begon met de lockdown nam ik mijn nummer ‘My favourite day of the year’ op bij Podium Kabam in het oude Doornroosje in Nijmegen.
Zie hier het resultaat!
Tijdens het korte interview erna werd mij gevraagd wat ik verwacht van 2020, waarop mijn antwoord was: veel liedjes schrijven en nieuwe ideeen uitwerken, en veel spelen…
Dat eerste lijkt zowaar te lukken, nu het vele spelen nog….!
(…dus heb je een grote tuin, mooi terras of gezellige camping en zoek je nog live muziek, ik kom graag langs om een mix van eigen nummers en covers te spelen!)

See you soon

Hoi allemaal,
hoe gaat het met jullie? Hopelijk zijn jullie gezond en is het nog een beetje vol te houden thuis!
Voor iedereen die hem nog niet heeft gehoord, Magnolia’s nieuwe single See you soon staat op Spotify:
We vonden de tekst erg toepasselijk in deze vreemde en onzekere tijden, hopelijk zien we jullie snel weer in het echt!

Magnolia

Geen nieuws over eigen nummers deze keer maar over mijn nieuwe ‘band’ Magnolia!

Samen met Lisa Ké en Eva Wilms ben ik iets nieuws begonnen, namelijk een country/folk trio. Met twee gitaren en 3 stemmen spelen we al onze favoriete nummers uit dit genre van oa Fleetwood Mac, Dolly Parton en The Common Linnets.

Onze première in Heiloo en onze optredens in Arnhem en in Oberhausen waren een groot succes! Aankomende winter zullen we gaan brainstormen over foto’s, website en repertoire en gaan we natuurlijk aan de slag met het regelen van nieuwe optredens.

Bekijk hier alvast onze promo video of volg ons voor nu op Facebook!

 

 

Songwriting!

Zoals dat soms gaat heb ik veel te weinig geschreven de laatste tijd…. Wel veel nieuwe losse ideeën opgenomen die dus nodig uitgewerkt moeten worden!

Het laatste zetje kwam toen ik hoorde van het nieuwe project van Miriam Moczko: 30 days 30 songs. Ze vroeg mede singer/songwriters om tips of een eventuele andere bijdrage aan het project. 30 Dagen lang elke dag een nummer schrijven leek me wel erg pittig, dus ik heb besloten om in light versie mee te doen, namelijk elke week een nummer schrijven.

Week 1 is voorbij, song 1 nog niet helemaal af maar wel een heel eind, zometeen nog wat bijschaven en dan op naar het tweede nummer in deze tweede week!

Nieuwe plannen

Afgelopen half jaar is er veel gebeurd!

Het project Your Song is afgerond en hoe! Met een waanzinnig concert waarin alle nummers en verhalen samenkwamen hebben we dit grote succes gevierd, een jaar om niet te vergeten!

Verder heb ik veel solo gespeeld, een erg leuke ervaring waarbij ik vooral veel heb uitgeprobeerd met mijn nieuwe looper.

Daarna ben ik in de rollercoaster der liefde beland dus was ik even afgeleid…..

Maar nu is het weer tijd voor nieuwe nummers! Ik ben al een boel nieuwe ideeën aan het verzamelen voor in de studio en nieuwe plannen aan het maken….

Wordt vervolgd!

Docu Nederland 2

Vorige week was het dan zover: de documentaire die Human maakte over Your Song werd uitgezonden op Nederland 2.

Op de avond zelf 56.000 keer bekeken en op Uitzending Gemist al meer dan 10.000 keer!

Iedereen bedankt voor alle mooie reacties, en als je de docu nog niet gezien hebt kan je die hier bekijken.